Guess horloge dames steentjes

Guess horloge dames steentjes

Bent u op zoek naar een Guess horloge voor dames met steentjes? Dan hebben wij genoeg keuze! Bij Juwelier Avenue kunt u namelijk terecht voor een uitgebreid aanbod aan horloges van o.a. het merk Guess. Niet alleen hebben we Guess horloges, maar ook voor de Gc watches kunt u bij ons terecht. Heeft u een mooi horloge gezien? Wij bieden gratis verzending vanaf 50,- euro aan

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Guess dames horloge

Guess is een trendy en hip merk dat in 1981 opgericht is door de Marciano broers. Vandaag de dag is het merk uitgegroeid tot een van de grootste merken in de fashion industrie. Bij juwelier avenue hebben we een uitgebreid assortiment aan horloges, armbanden en sieraden van het merk Guess, maar ook van andere merken waaronder: Michael Kors, Fossil, Rosefield en Casio. Bekijk hier welke merken we allemaal in ons assortiment hebben.

Goud en zilveren combinatie

De Guess horloges met goud en zilver zijn echte eyecatchers. Met de robuuste zilveren band en gouden accenten op het uurwerk is het horloge een luxe accessoire om te dragen. Waar de Guess horloge voor mannen groot, grof en aanwezig is. Staat tegenover dat de Guess horloge voor vrouwen veel verfijnder is. Des al niet te min zijn de horloges voor vrouwen net als voor mannen een ware eyecatcher. Echter wat subtieler en eleganter. Naast de goud en zilver horloges van Guess hebben wij natuurlijk veel meer horloges in onze collectie. Van zwart naar rosé goud. Allen net zo luxe, mooi en betaalbaar.

Meer informatie over onze vestigingen.

Reparatie en onderhoud

Uiteraard kunt u bij ons gratis uw batterij laten vervangen wanneer u uw horloge bij ons heeft gekocht. Zodra de batterij leeg is, neemt u uw garantiebewijs mee en dan vervangen wij voor u de batterij. Uw reparaties worden met de grootste zorg behandeld. Ook kunnen we uw horloge repareren in ons atelier. Tevens beschikken wij over een horlogemaker en een goudsmid.

Over juwelier avenue

Juwelier Avenue heeft twee vestigingen in het centrum van Dordrecht. Beide winkels hebben een uiteenlopend aanbod aan sieraden. In onze webshop kunt u een complete collectie aan horloges vinden. Wanneer u een horloge van Guess voor dames bestelt, profiteert u van onze gratis verzending bij aankopen vanaf €50,-. Daarnaast heeft u ook nog eens 14 dagen bedenktijd en betaalt u direct en veilig via iDeal. Naast horloges van het merk Guess hebben we natuurlijk ook andere mooie merken beschikbaar. Neem gerust een kijkje op onze merkenpagina en ontdek het zelf.

Neem contact op!

Kunnen wij u helpen bij de zoektocht naar een Guess horloge voor dames met steentjes? Kom dan langs in onze winkel. Deze is te vinden aan de Bagijnhof 4, hier kunnen we u helpen bij het maken van een geschikte keuze. Ook kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar bagijnhof@juwelieravenue.nl of even te bellen met: 078 – 648 9762.