Guess horloge dames steentjes

Guess horloge dames steentjes

Bent u op zoek naar een Guess horloge dames steentjes? Dan hebben wij genoeg keuze! Bij Juwelier Avenue kunt u namelijk terecht voor een uitgebreid aanbod aan horloges van o.a. het merk Guess. Niet alleen hebben we Guess horloges, maar ook voor de Gc watches kunt u bij ons terecht. Heeft u een mooi horloge gezien? Wij bieden gratis verzending vanaf 50,- euro aan.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Guess horloge dames steentjes | Juwelier Avenue

Guess is een trendy en hip merk dat in 1981 opgericht is door de Marciano broers. Vandaag de dag is het merk uitgegroeid tot een van de grootste merken in de fashion industrie. Bij juwelier avenue hebben we een uitgebreid assortiment aan horloges en sieraden van het merk Guess, maar ook van andere merken waaronder: Michael Kors, Fossil, Rosefield en Casio. Bekijk hier welke merken we allemaal in ons assortiment hebben.

Heeft u niet gevonden waarnaar u op zoek bent op onze website? Dan bent u ook van harte welkom in onze winkel in Dordrecht. Hier kunt u op uw gemak kijken naar de verschillende modellen en helpt een van onze verkopers u verder. Het is altijd fijn om een nieuw horloge te passen en bekijken.

Meer informatie over onze vestigingen.

Reparatie en onderhoud

Uiteraard kunt u bij ons gratis uw batterij laten vervangen wanneer u uw horloge bij ons heeft gekocht. Zodra de batterij leeg is, neemt u uw garantiebewijs mee en dan vervangen wij voor u de batterij. Uw reparaties worden met de grootste zorg behandeld. Ook kunnen we uw horloge repareren in ons atelier. Tevens beschikken wij over een horlogemaker en een goudsmid.

Neem contact op!

Kunnen wij u helpen bij de zoektocht naar een Guess horloge dames steentjes? Kom dan langs in onze winkel. Deze is te vinden aan de Bagijnhof 4, hier kunnen we u helpen bij het maken van een geschikte keuze. Ook kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar bagijnhof@juwelieravenue.nl of even te bellen met: 078 – 648 9762.