Gc dameshorloge

Gc dameshorloge

Op zoek naar een Gc dameshorloge? Dan kunt u bij Juwelier Avenue vast en zeker slagen! De horloges van Guess Collection zijn nét wat exclusiever dan de andere horloges van Guess. Bovendien zijn ze zeer stijlvol en perfect afgewerkt. Dit kunt u terug zien in o.a. het materiaal gebruik en de wijzerplaat. Wilt u graag een zilverkleurig Gc horloge? Of toch liever een goudkleurig Gc horloge?

Bekijk onze gehele collectie aan Gc dameshorloges hieronder.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Gc dameshorloge | Juwelier Avenue staat voor u klaar!

De horloges van Guess Collection onderscheiden zich door de styling en de kwaliteit. De prijzen van deze horloges liggen iets hoger, maar de kwaliteit is dan ook beter. Vrijwel alle horloges van GC hebben krasvrij saffierglas. Dit is hard en krasvrij glas waardoor een nóg helderdere blik op de wijzers en de wijzerplaat wordt gegarandeerd. Daarnaast zijn de Gc horloges voorzien van een Zwitsers uurwerk, waardoor u een perfecte tijdsweergave heeft. Kom gerust langs in onze winkel om alle modellen op uw gemak te bekijken of shop online!

Over Juwelier Avenue

Juwelier Avenue is met twee vestigingen te vinden in het centrum van Dordrecht. Hier ontvangen we u graag om ons hele aanbod aan sieraden en horloges te laten zien. Naast horloges van het merk Guess Collection hebben we ook merken waaronder: Michael Kors, Tommy Hilfiger, Hugo Boss en vele andere luxe merken. Wanneer u bij Juwelier Avenue uw horloge aanschaft ontvangt u uiteraard service die u van een juwelier mag verwachten. Zo vervangen wij op vertoon van de bon gratis uw lege batterij, wanneer u een horloge bij ons gekocht heeft. Hulp nodig bij het uitzoeken van een geschikt model? Kom langs en laat u adviseren!

Neem contact met ons op

Heeft u een Gc dameshorloge naar smaak gevonden? Of wilt u graag meer horloges bekijken? Kom dan gerust langs in de winkel om alle merken te bekijken. Wij helpen u graag verder. Ook kunt u uw aankopen online doen, waarbij u gratis verzending ontvangt vanaf €50,-. Heeft u vragen? Neem contact op via 078 – 613 9003 of mail naar bagijnhof@juwelieravenue.nl.