Garmin Sporthorloge heren

Garmin Sporthorloge heren

Bent u op zoek naar een Garmin sporthorloge voor heren? Bij Juwelier Avenue kunt u terecht voor een ruim aanbod aan Garmin herenhorloges. Deze horloges hebben verschillende functionaliteiten en zijn goed geschikt als sporthorloges. Zo kunnen de Garmin Fenix 5x en Forerunner 935 bijvoorbeeld zwem- en fietsprestaties meten. Hoe fijn is dat? Neem gerust online een kijkje tussen ons aanbod of breng een bezoek aan de winkel! Wij helpen u graag verder!

Bekijk de collectie Garmin herenhorloges hieronder.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

GARMIN SPORTHORLOGE VOOR HEREN BIJ JUWELIER AVENUE

Wilt u graag uw sportprestaties vastleggen op hoog niveau. Dan kan een Garmin horloge natuurlijk niet ontbreken! Deze horloges beschikken over een geïntrigeerde hartslagmeter of hebben de mogelijkheid om er een op aan te sluiten. Naast de sport functionaliteiten meten sommige modellen ook uw slaapritme en tellen ze het aantal kcal dat u verbrandt. Dit is gemakkelijk terug te zien in de Garmin Connect app. Wij leggen graag alles aan u uit in de winkel. Kom gerust langs om alle type horloges te zien, te passen en te bewonderen.

OVER JUWELIER AVENUE

Juwelier Avenue heeft een ruim aanbod aan digitale en analoge horloges en sieraden van verschillende merken. Naast de herenhorloges van Garmin kunt u bij ons ook terecht voor horloges van Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Casio en Fossil. Uiteraard hebben we nog meer merken in onze webshop. Neem eens een kijkje op de merkenpagina en ontdek het zelf. Is de batterij van uw horloge leeg? En heeft u uw horloge bij ons gekocht? Laat dan uw batterij gratis vervangen op vertoon van uw bon. Dat is nog eens service!

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Garmin Sporthorloge voor heren. Wij beantwoorden graag al uw vragen! U kunt uw vragen stellen via het contactformulier. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de winkel in Dordrecht! Tot snel.