Garmin herenhorloge

Garmin herenhorloge

Wilt u graag een Garmin herenhorloge kopen? Ontdek het gehele aanbod van Garmin bij juwelier Avenue. Wij beschikken over deze mooie en exclusieve horloges voorzien van verschillende functionaliteiten. Deze stoere horloges zijn perfect als sporthorloge en kunnen zeker weten tegen een stootje. Zo meten de Garmin Fenix 5 en Forerunner 935 uw zwem- en/of fietsprestaties. Geweldig toch? Bekijk alle horloges in onze webshop of kom langs in de winkel. Wij helpen u graag verder!

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Garmin herenhorloge | Juwelier Avenue staat voor u klaar!

Voor het vastleggen van uw sportprestaties heeft Garmin geschikte horloges. Zo beschikken wij ook over een Garmin horloge die geschikt is voor lange missies. Met de Garmin Tactix Delta 010-02357-11 Solar Edition kunt u uw horloge opladen door middel van zonne-energie.  Naast een gelikt en sterk design kunt u al uw sportprestaties vastleggen én heeft u ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen. Er is werkelijk niets wat dit horloge niet kan! Wij leggen graag alles aan u uit in de winkel. Kom gerust langs om alle type horloges te zien, te passen en te bewonderen.

Over Juwelier Avenue

Bij Juwelier Avenue helpen we u graag verder met het uitzoeken van een sieraad of horloge dat bij u past. Wij heten u graag welkom in één van onze twee winkels in hartje Dordrecht. Uiteraard kunt u ook uw aankoop in onze webshop doen, waarbij u gratis verzending krijgt vanaf €50,-. Naast de horloges van Garmin hebben we ook vele andere merken. Neem eens een kijkje op de merkenpagina en ontdek het zelf.

Neem contact op

Heeft u een Garmin herenhorloge naar smaak gevonden? Of kunnen wij u nog helpen bij andere vragen? Dan kunt u uw vragen stellen via het contactformulier. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de winkel in Dordrecht! Tot snel.