Garmin Fenix 5x bestellen

Garmin Fenix 5x bestellen

Wilt u een nieuwe Garmin Fenix 5X bestellen? Bij Juwelier Avenue heeft u online en in de winkel een ruime collectie aan smartwatches analoge horloges. Wanneer u online bestelt, kunt u gemakkelijk betalen via iDeal. Wanneer u langskomt in één van onze juweliers in het centrum van Dordrecht, helpen wij u graag met het passen van horloges. Bij smartwatches kunnen we ter plekke de verschillende functionaliteiten demonstreren.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Garmin Fenix 5X Bestellen – Functionaliteit

De Fenix X5 is de meest uitgebreide smartwatch voor sporters en avonturiers. Met verregaande toepassingen voor het meten van onder andere hartslag en VO2 voor verschillende sporten, gaat deze smartwatch verder dan de reguliere smartwatches.Daarnaast beschikt het over een zeer duidelijke en uitgebreide navigatie, met voorgeladen kaarten van Europa. Dit wordt afgemaakt met Outdoor-sensoren, inclusief GPS en GLONASS satelliet-positiebepaling, barometrische hoogtemeter, 3-assig kompas met gyroscoop. Het toestel is waterdicht tot 100 meter, en daarmee uitermate geschikt voor extreme outdoor activiteiten.

Bestel nu ook online bij Juwelier Avenue

Onze complete collectie horloges en sieraden kunt u in onze webshop bekijken. Hier vindt u een uitgebreide collectie, en kunt u direct uw favoriete nieuwe smartwatch of analoog horloge bestellen. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze juweliers aan de Bagijnhof en Sarisgang te Dordrecht. Naast ons aanbod sieraden en horloges, beschikken we over een professionele trouwringen studio. Aan al onze online- en winkelklanten bieden we een uitgebreide service voor het vervangen van batterijen, reparatie en onderhoud.