Galaxy watch 46mm kopen

Galaxy watch 46mm kopen

Galaxy watch 46mm kopen? Kom de Samsung smartwatch passen en bewonderen in de winkel. Onze winkel bevindt zich in Dordrecht. Iedere dag geopend om u te adviseren over horloges, sieraden en trouwringen. U kunt zelfs een afspraak maken! Neem contact met ons op.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

De nieuwste collecties bij Juwelier Avenue

Juwelier Avenue is dé specialist die u zoekt. Zoals hierboven benoemd zijn wij specialist op het gebied van verschillende soorten sieraden en horloges. Wij adviseren altijd om langs te komen in de winkel. Waarom? Niet iedereen heeft dezelfde smaak en past ieder sieraad. Uw horloge of ring is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Denk bijvoorbeeld aan een trouwring. Samen met uw partner de ring uitzoeken. Maak een afspraak.

Verschillende merken horloges

Wilt u geen smartwatch kopen? Juwelier Avenue verkoopt ook normale horloges. Denk aan Michael Kors, Tommy Hilfiger, Cluse en Diesel. Voor mannen en vrouwen beschikbaar. Goud, zilver, rosé en staal! Keuze genoeg in ons assortiment. U kunt alvast ons assortiment bekijken in onze webshop. De Galaxy watch 46mm vindt u in onze winkel. Wij zijn geopend van maandag tot en met zondag! Bekijk hier onze openingstijden.

Wij hopen u snel te verwelkomen! | Galaxy watch 46mm kopen

Bij Juwelier Avenue staat service hoog in het vaandel. Wij kijken mee met uw wensen en adviseren u waar nodig. Zoals eerder benoemd kunt u een afspraak maken met een van onze specialisten. Ons telefoonnummer is 078 613 9003. Ook kunt u mailen naar bagijnhof@juwelieravenue.nl. Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wees als eerst op de hoogte van de nieuwe collectie door ons te volgen op Facebook. Tot snel!