Galaxy watch 42mm kopen

Galaxy watch 42mm kopen

Een Samsung Galaxy watch 42mm kopen? U bent aan het juiste adres bij Juwelier Avenue. Persoonlijke en eerlijke service. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij kijken graag met u mee naar de juiste keuze op het gebied van sierade, horloges en trouwringen. Breng onze winkel een bezoek. Klik hier om contact op te nemen.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Over ons

Juwelier Avenue is met twee panden gevestigd in het centrum van Dordrecht. De ene winkel is gespecialiseerd in horloges, de ander meer in sieraden. Zo beschikt u altijd over een specialist die u goed kunt helpen. De nieuwste Samsung Galaxy smartwatches vindt u in onze winkel. Daarnaast ook normale horloges van verschillende merken. Cluse, Casio en Tommy Hilfiger. Bekijk ons assortiment online voor uw bezoek. Naast verkoop voert Juwelier Avenue ook reparaties uit op horloges. Neem voor meer informatie over reparaties contact met ons op.

Trouwringenspecialist

De mooiste dag van uw leven! Deze dag kan niet worden gevierd zonder uw trouwringen. Bij ons vindt u een groot assortiment aan trouw ringen. Kleuren, vormen, en typen. Denk aan merken als Alliance, Eclat, Breuning en Promises. Keuze genoeg. Maak een afspraak in onze trouwringen studio!

Wij zien u graag snel

Een horloge aanschaffen doet u niet zomaar. Zeker geen smartwatch. Test het horloge uit bij ons! Vind de watch die bij u past. Geopend van maandag tot en met vrijdag. Bekijk de openingstijden hier. Wilt u op de hoogte blijven van nieuws rondom nieuwe collecties? Volg dan onze Facebookpagina. Tot snel bij Juwelier Avenue!