G-Shock Horloge heren

G-Shock Horloge heren

Op zoek naar g-shock horloge heren? G-Shock horloges zijn momenteel helemaal in! Casio lanceerde het merk in de 80’er jaren en vandaag de dag is het nog steeds een van de meest populaire horlogemerken die te koop zijn. Juwelier Avenue heeft voor u een ruim aanbod aan G-shock horlogers in de webshop in fysiek in de winkel beschikbaar. Maak ook de blits met deze prachtige en vooral stoere horloges. Neem een kijkje in de webshop! Verzenden vanaf €50,- is altijd gratis.

Bekijk de collectie hieronder.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

G-Shock Horloge heren | Juwelier Avenue

Het merk G-shock valt bij muzikanten, atleten, het leger en politie enorm in de smaak door het extreme uiterlijk. De horloges zijn naast schokbestendig, ook nog een betrouwbaar en functioneel. Ieder jaar wordt er een nieuwe lijn met verschillende modellen gelanceerd. De horlogers beschikken over unieke eigenschappen en hebben een prominente G-Shock kastrand dat voorkomt dat de knoppen en glas in aanraking komen met platte oppervlakken bij een val. Shop onze uitgebreide G-Shock collectie online en in de winkel.

Juwelier Avenue

Juwelier Avenue heeft naast het horlogemerk Casio nog vele andere merken die worden aangeboden in zowel de winkel als in de webshop. In de winkel kunnen we u persoonlijk helpen met de aankoop van uw nieuwe horloge. Wist u dat wij naast het verkopen van horloges en sieraden  nog een extra service aanbieden? Wanneer u een horloge bij ons koopt en uw horlogebatterij leeg is, kunt u langskomen bij één van de winkels met uw garantie- en aankoopbewijs. Wij vervangen de batterij dan geheel gratis. Hoe fijn is dat!

Kom langs in de winkel!

U bent van harte welkom in de winkel om G-Shock Horloge heren te komen bekijken. Ook helpen we u hier wanneer u vragen of andere wensen heeft. Heeft u vragen over de webshop? Dan kunt u het formulier invullen op de website of bellen naar één van de winkels.