G Shock Dordrecht

G Shock Dordrecht

G-SHOCK Dordrecht. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie G-SHOCK horloges voor heren. Hierbij volgen we altijd de laatste trends. En wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken zoals G-SHOCK, Casio en Citizen.

Behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

G SHOCK Dordrecht – De mooiste horloges

In onze collectie van G-SHOCK hebben wij de opvallendste en meest trendy designs geselecteerd. G-SHOCK maakt stoere en multifunctionele mannen horloges, met een opvallende uitstraling. In onze winkels in centrum Dordrecht vindt u naast G-SHOCK horloges meer dan 40 top merken op het gebied van horloges. En daarnaast een ruim assortiment sieraden. Voor elke stijl en iedere prijsklasse is er zo iets te vinden.

Naast het aanbod van gloednieuwe horloges, kunt u ook voor uw reparaties terecht bij Juwelier Avenue. Deze worden met de grootste zorg in behandeling genomen. Verder kunnen we ook de de service van uw Tissot, Baume & Mercier, Zenith, Ebel of Chopard horloge voor u verzorgen.

Als u bij ons een horloge koopt is de batterij altijd gratis. Zodra de batterij leeg is, neemt u uw garantiebewijs mee en dan vervangen wij voor u de batterij gratis in één van de winkels in Dordrecht. Wilt u er zeker van zijn dat uw horloge waterdicht is en blijft dan kunt u uw horloge achterlaten en binnen maximaal twee dagen uw horloge weer ophalen. De kosten bedragen dan €20,-. Als u het horloge niet bij ons heeft gekocht dan bedragen de kosten €27,50.

G SHOCK Dordrecht – Juwelier Avenue online shop

U kunt langskomen in onze winkels, maar ook direct het complete G-SHOCK assortiment bekijken in onze webshop. Onze complete collectie is hier te vinden en overzichtelijk gesorteerd. Wanneer u uw horloge online bestelt, profiteert u van onze gratis verzending bij aankopen vanaf €50,-. Daarnaast heeft u 14 dagen bedenktijd en betaalt u via iDeal veilig en direct. Mocht u nog vragen hebben m.b.t. uw online aankopen, dan kunt u natuurlijk langskomen in één van onze vestigingen.

Alle Juwelier Avenue klanten profiteren van onze extra services. Bijvoorbeeld het controleren van de waterbestendigheid van uw horloge. En onze uitstekende garantie op vervanging van lege batterijen en een bonuspunten systeem waarmee u korting spaart. Kom langs in één van onze juweliers zaken en vind samen met ons het perfecte horloge voor u in de gewenste prijsklasse.