Fossil smartwatch kopen

Fossil smartwatch kopen

Heeft u interesse in een Fossil smartwatch kopen? Neem dan een kijkje op de webshop van juwelier Avenue of kom langs in een van onze winkels. Fossil smartwatch heeft diverse leuke gadgets bij de nieuwst modellen zoals een zaklamp, stappenteller, touchscreen en nog meer. De modellen van Fossil zijn zowel draagbaar voor mannen en vrouwen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Fossil smartwatch kopen – juwelier Avenue

Juwelier Avenue heeft een webshop met een breed assortiment van sieraden en horloges. Daarnaast heeft juwelier Avenue twee fysieke winkels in het centrum van Dordrecht. Eén van de twee winkels verkoopt alleen maar horloges en de andere winkel verkoopt alleen maar sieraden. Door de twee locaties gescheiden te houden kan juwelier Avenue een duidelijk assortiment per locatie aanbieden aan u. Als u specifieke vragen heeft kunnen wij u ook beter van dienst zijn en adviseren.

Heeft u een kapot horloge? Ook dan kunt u langskomen bij juwelier Avenue! Naast het verkopen van horloges repareert juwelier Avenue ook horloges. Als uw horloge batterij het niet meer doet kunt u ook langskomen bij juwelier Avenue en als u het horloge bij ons heeft gekocht krijgt u na het tonen van het garantiebewijs de batterij gratis. Ook kan juwelier Avenue uw horloge waterdicht maken voor een bepaald tarief als u daar interesse in heeft. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken of er water in uw horloge komt.

Juwerlier Avenue – uw trouwspecialist!

Trouwplannen? Kom langs bij juwelier Avenue voor uw trouwringen! Boven de locatie bij Bagijnhof hebben wij een aparte studio waar we ontspannen met elkaar kunnen zitten, uw wensen kunnen bespreken en ons assortiment kunnen doornemen. De merken waar juwelier Avenue mee samen werkt zijn: Alliance, Eclat, Breuning, Promises.

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze artikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze winkels zijn zeven dagen per week geopend en u bent van harte welkom om een langs te komen voor advies of om te kijken.