Fossil smartwatch ftw

Fossil smartwatch ftw

Fossil smartwatch ftw | Zoekt u naar een Fossil smartwatch ftw? De ftw-type horloges van Fossil zijn verkrijgbaar bij Juwelier Avenue! Denk aan de FTW4001, FTW4004 of goude FTW6001! Ontzettend veel keus en voor ieder wat wils. Bekijk hier het gehele assortiment. Of kom langs in de winkel! U vindt onze horloge speciaalzaak aan de Bagijnhof 4 in Dordrecht.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Fossil smartwatch ftw bij Juwelier Avenue

Bent u al langs opzoek naar een fijn en stoere smartwatch? Dan is die van Fossel echt iets voor u! Kies voor een stoere donkergrijze band of toch een bruin leren band. Er is keuze genoeg. Diamanten? Ook die heeft de Fossil ftw-lijn! Laat u verrassen: bekijk het assortiment op onze website.

Naast Fossil vindt u ook elegante Michael Kors horloges bij Juwelier Avenue. Eenvoudig te besturen via Android. Ook voor iPhone gebruikers ideaal via een speciale app. Laat u snel informeren door onze specialist in de winkel. Toch liever online bestellen? Voeg uw favorieten toe aan uw verlanglijst. Zo ziet u hoeveel er nog in voorraad zijn! Bestellingen vanaf €50 gratis verzonden.

Passende sieraden voor elk moment

Ieder persoon is anders. De een gaat voor glitter, de ander voor mat of staal. Door de ruimte keuze van Juwelier Avenue vindt u altijd iets wat bij u past. Denk aan de stoere armbanden van Buddha to Buddha of charmante ringen van IXXXI.  Gaat u binnenkort trouwen? Wij zijn specialist in het vinden van de ideale ringen. Kom langs in de winkel laat u adviseren. Vul het contactformulier in op de website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak. Of loop even binnen. Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Contact

Voor vragen kunt u mailen naar bagijnhof@juwelieravenue.nl. Voor vragen rondom horloges kunt u bellen naar 078 – 613 9003. Opmerkingen over sieraden? Bel 078 – 648 9762. Tot snel!