Fossil Q smartwatch

Fossil Q smartwatch

Zoekt u een nieuwe Fossil Q Smartwatch? Bij Juwelier Avenue kunt u verschillende modellen van Fossil online bestellen. U kunt ook langskomen in één van onze juweliers in het centrum van Dordrecht. Hier heeft u een ruime keuze aan analoge en smart horloges van verschillende merken, waaronder Fossil.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Fossil Q Smartwatch modellen

Fossil heeft met de nieuwe Q Smartwatches laten zien dat een slim horloge ook in een zeer modieuze verpakking kan zitten. De klassieke en modieuze Fossil uitstraling wordt gecombineerd met een Android Wear™ 2.0 binnenkant. Er zijn twee varianten van de Smartwatch. De Q heeft verschillende designs met een touchscreen, waarop je alle notificaties binnenkrijgt. De fitness tracker en stappenteller houden alles gedurende de dag bij. Daarnaast kun je de wijzerplaat aanpassen naar je eigen stijl.

De Q Hybrid heeft verschillende modellen een analoge wijzerplaat, maar kan door middel van een blauw lichtje en trillingen notificaties van je telefoon doorgeven. Daarnaast houdt hij ook je stappen bij, dit kun je via de app op je telefoon checken.

Naast het aanbod van gloednieuwe horloges, kunt u ook voor uw reparaties terecht bij Juwelier Avenue. Deze worden met de grootste zorg in behandeling genomen. Verder kunnen we ook de de service van uw Tissot, Baume & Mercier, Zenith, Ebel of Chopard horloge voor u verzorgen.

Bestel nu online bij Juwelier Avenue

Voor alle smartwatches en analoge horloges, bekijkt u direct onze webshop. Hier vindt u onze uitgebreide collectie, en kunt u direct uw favoriete horloge bestellen. U kunt ook altijd langskomen in onze juweliers aan de Sarisgang en Bagijnhof te Dordrecht. Naast onze collectie horloges en sieraden beschikken we over een professionele trouwringen studio. Aan al onze winkel- en online klanten bieden we een uitgebreide service voor reparatie, onderhoud en het vervangen van batterijen.