fossil

Fossil horloge smartwatch dames

Op zoek naar een Fossil horloge smartwatch dames? Zoek niet verder. U vindt deze bij Juwelier Avenue uit Dordrecht! De Fossil smartwatches zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Goud, zilver. Ook met diamanten. Ten slotte kunt u kiezen voor een leren of schakelband. Aan u de keuze. Kom langs of bekijk alvast en assortiment op onze website.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Een passend horloge voor iedereen

Naast dames smartwatch horloges verkopen wij ook heren horloges. Van verschillende merken. Denk aan Michael Kors, Cluse en Casio. Ook Tommy Hilfiger vindt u in het assortiment. Onze medewerkers adviseren u graag over een passende keuze. Juwelier avenue heeft twee vestigingen. Locatie Bagijnhof is gespecialiseerd in horloges en andere timepieces. Voor sieraden verwelkomen wij u graag aan de Sarisgang. Beide vestigingen vindt u in het centrum van Dordrecht

Sieraden

Zoals hierboven vermeld kunt u voor sieraden ook terecht bij Juwelier Avenue. Bent u fan van het merk Buddha to Buddha? Wij hebben altijd de nieuwste collectie in de winkel liggen. Daarnaast vindt u deze collectie ook in onze webshop. Wij willen u graag helpen om de juiste maat te vinden en adviseren u dan ook om langs te komen. Vanaf €50 gratis verzendkosten. Wist u dat u bij Juwelier Avenue meer dan 40 merken kunt vinden? Altijd iets naar uw zin!

Contact | Fossil horloge smartwatch dames

Ben u van plan om langs te komen voor de smartwatch? Laat het ons weten! Onze medewerkers helpen u bij uw keuze. Bel 078 – 613 9003 of mail bagijnhof@juwelieravenue.nl. Let op: mailadres is voor beide vestigingen hetzelfde. Tot snel bij Juwelier Avenue!