Fossil dames horloges

Fossil dames horloges

Wanneer u op zoek bent naar Fossil dames horloges, bent u bij Juwelier Avenue aan het juiste adres! Juwelier Avenue is uw juwelier in het centrum van Dordrecht, met de mooiste Fossil dames horloges. Naast onze winkels kunt u deze horloges ook online bestellen via onze webshop. Wij volgen altijd de laatste trends zodat wij u altijd van de nieuwste modellen kunnen voorzien.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Fossil dames horloges bij Juwelier Avenue

U bent altijd welkom in onze winkels, graag gaan wij dan samen met u op zoek naar een horloge die bij u past in uw gewenste prijsklasse. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen is het ook mogelijk om het assortiment in onze webshop te bekijken en uw gewenste horloge direct te bestellen. In de webshop vindt u een complete collectie aan horloges. Wanneer u online een horloge bestelt, profiteert u van onze gratis verzending bij aankopen vanaf €50,-. Ook heeft u 14 dagen bedenktijd en betaalt u direct en veilig via iDeal.

Naast het kopen van een horloge bieden wij u ook extra service. Hierbij kunt u denken aan het controleren van de waterbestendigheid van uw horloge, uitstekende garantie op vervanging van lege batterijen en een bonuspunten systeem waarmee u korting spaart.

Fossil dames horloges en meer!

Juwelier Avenue heeft een uitgebreide collectie aan horloges van meer dan 40 top merken. Hierbij kunt u denken aan merken zoals G-SHOCK, Casio, Citizen, Seiko, Ice Watch en meer! Neem gerust een kijkje in onze webshop om het assortiment aan horloges te bekijken.  Bent u naast een horloge ook op zoek naar andere sieraden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons ook een ruim assortiment aan sieraden van kwaliteitsmerken vinden. Dit voor iedere stijl en iedere prijsklasse!

Wanneer u nog vragen heeft over een bepaalde horloge of over het bestel proces kunt u altijd contact met ons opnemen of langs komen in de winkels.