Dordrecht juwelier

Dordrecht juwelier

Bent u op zoek naar Dordrecht juwelier? Dan is Juwelier Avenue de winkel die u zoekt! Juwelier Avenue is met twee winkels gevestigd in hartje Dordrecht. Juwelier Avenue biedt een zeer complete collectie aan, met meer dan 40 verschillende topmerken. Kom langs in één van onze twee winkels, en laat u verrassen door topmerken zoals onder andere Ti Sento, Buddha to Buddha, Ice Watch en Guess. U vindt ons aan de Bagijnhof 4 en Sarisgang 2A in Dordrecht.

Behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Horloges, sieraden en nog veel meer

We zorgen ervoor dat we continu op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van sieraden en horloges. Samen met u gaan wij op zoek naar dat ene sieraad met de perfecte stijl, passend bij uw prijsklasse en wensen. Waarbij onze ene winkel meer gefocust is op horloges, richt de ander zich meer op sieraden. In onze webshop ziet u een uitgebreid overzicht van ons aanbod. Bent u verloofd of gaat u trouwen? Bij deze bijzondere gebeurtenissen passen de mooiste sieraden. Of u nu gaat voor minimalistisch of iets unieks, u vindt het allemaal bij Juwelier Avenue.

Dordrecht juwelier Avenue

Naast het aanbod aan horloges en sieraden kunt u ook voor reparaties terecht bij Juwelier Avenue. Met grote zorg repareren wij uw sieraad. Of het nu gaat om het verstellen van uw horlogebandje of het groter maken van uw ring. Wij staan voor u klaar! En wist u dat u bij aanschaf van een horloge de batterij altijd gratis erbij krijgt. Mocht de batterij leeg zijn kunt u door middel van het tonen van uw garantie bewijs een nieuwe batterij ophalen in één van onze winkels.

Contact

Wij adviseren u graag over bijvoorbeeld uw maat en het gewenste materiaal. In onze winkel aan de Bagijnhof 4 vindt u al ons gehele assortiment. Mocht u een vraag hebben kunt u ons telefonisch bereiken op 078 – 613 9003 of een e-mail sturen naar bagijnhof@juwelieravenue.nl.