Dameshorloge Cluse

Voor een dameshorloge CLUSE bent u bij Juwelier Avenue helemaal aan het juiste adres! Want als u een waar pronkstuk om uw pols wilt dan is een horloge van CLUSE precies wat u zoekt. Tijdloos, minimalistisch en elegant van uiterlijk maar toch met een opvallende uitstraling. Bij Juwelier Avenue vindt u een groot aanbod CLUSE horloges. Kom gezellig lang in de winkel van Juwelier Avenue in Dordrecht en laat u betoveren door onze prachtige collectie horloges.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

CLUSE horloges | Juwelier Avenue

Het designlabel CLUSE is pas sinds kort op de markt maar maakt al vanaf het begin fantastisch elegante horloges. Hoe ze dit doen? Door continu te innoveren en te verbeteren weet dit Nederlandse modemerk keer op keer stijlvolle en elegante horloges te ontwerpen. De visie achter de horloges van dit merk is een design dat ook voor dagelijks gebruik is. In het brede assortiment van Juwelier Avenue zijn er tal van trendy CLUSE horloges te vinden.

De collectie van Cluse bij Juwelier Avenue is opgedeeld in verschillende series:

  • La Bohème: De wijzerplaat van La Bohème kent geen cijfers. Het model is een kwestie van mix-and-match. Een witte wijzerplaat met gouden details of gaat u voor zwart-op-zwart? Daarnaast heeft dit model een ultradun ontwerp.
  • La Minuit: Deze hebben de grootste horlogekast. De 12 staat aangegeven in Romeinse cijfers. Varieer daarnaast met glimmend mesh of lederen band.
  • La Roche: De horloges van de La Roche collectie herkent u aan de marmeren wijzerplaat. Deze is gemaakt van echt natuursteen. Dit horloge is te verkrijgen met een band van leer of met een ‘mesh’ band in verschillende kleuren.
  • La Vedette: De La Vedette horloges zijn de kleinste klokjes uit de Cluse collectie. De wijzerplaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren en de uren worden aangegeven met streepjes.

Juwelier Avenue voor dameshorloge CLUSE

Enthousiast geworden en wilt u de pareltjes van CLUSE wel eens in het echt bekijken? Of bent u nieuwsgierig geworden naar het aanbod horloges van Juwelier Avenue? Kom dan gezellig naar de Bagijnhof 4 in Dordrecht. Wij staan voor u klaar en helpen u met het zoeken naar dát ene horloge wat perfect bij u past!

Tot  ziens bij Juwelier Avenue!