Cluse horloge kopen

Cluse horloge kopen

Bent u op zoek naar een Cluse horloge? Dan bent u bij Juwelier Avenue aan het juiste adres! Juwelier Avenue heeft twee winkels, welke beide liggen in het centrum van Dordrecht. In deze winkels kunt u onze collectie aan horloges van Cluse vinden. Naast dat u deze in de winkel kunt vinden hebben wij ook een webshop waar u een gedeelte van de collectie kunt bekijken en/of bestellen. Neem gerust een kijkje in de webshop of kom langs in één van onze winkels voor de gehele collectie!

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Waarom een Cluse horloge?

Het horlogemerk CLUSE brengt het verfijnde naar boven en richt zich op de dingen die echt belangrijk zijn in het leven, weg van afleiding. CLUSE tracht dan ook de schoonheid te vinden in eenvoud. Met deze mentaliteit is CLUSE compleet toegewijd aan het creëren van uurwerken die elegantie en minimalisme vertegenwoordigen. Een CLUSE horloge brengt het beste uit een look en biedt een aanvulling op iedere outfit. CLUSE is er niet alleen om de tijd aan te geven, maar ook om aandacht te trekken in alle eenvoud.

Als u bij ons een horloge koopt is de batterij altijd gratis. Zodra de batterij leeg is, neemt u uw garantiebewijs mee en dan vervangen wij voor u de batterij gratis in één van de winkels in Dordrecht. Wilt u er zeker van zijn dat uw horloge waterdicht is en blijft dan kunt u uw horloge achterlaten en binnen maximaal twee dagen uw horloge weer ophalen. De kosten bedragen dan €20,-. Als u het horloge niet bij ons heeft gekocht dan bedragen de kosten €27,50.

Kom naar Juwelier Avenue!

Juwelier Avenue is met twee panden gevestigd in het centrum van Dordrecht. Waarbij de één meer gefocust is op horloges, richt de ander zich meer op sieraden. Door deze scheiding kunnen wij een groot aanbod aan u tonen. Door de webshop kunt u alles van beide winkels in één opslag zien.

Cluse horloge kopen bij Juwelier Avenue

Bij juwelier Avenue vindt u een complete collectie horloges van Cluse en andere grote merken. Hierbij kunt u denken aan merken zoals Armani, Calvin Klein, Diesel, Casio en meer. Alle horloges uit de collectie worden door ons persoonlijk geselecteerd en daarbij houden wij rekening met de laatste trends. Op deze manier creëren wij een divers aanbod voor iedereen!

Wanneer u uw gewenste Cluse horloge online wilt bestellen kunt u dit doen via de webshop. Na het plaatsen van de bestelling  zorgen wij ervoor dat uw horloge veilig en snel bij u wordt bezorgd. Kunt u uw gewenste horloge online  niet vinden? Of heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij kunnen voor u nagaan of het horloge in de winkel op wel voorraad is zodat u deze alsnog kunt bestellen.

Daarnaast profiteren onze klanten altijd van een ruime service. Zo heeft u eindeloos garantie op de vervanging van lege batterijen. Tevens is het waterproof maken van uw horloge geheel kosteloos.

Heeft u vragen over een van onze horloges? Dan kunt u altijd contact opnemen of in één van onze winkels langskomen.