Citizen juwelier

Citizen juwelier

Aan de Bagijnhof in Dordrecht vindt u Juwelier Avenue, uw Citizen juwelier. Hier vindt u een complete collectie horloges van Citizen en andere grote merken. Alle horloges uit de collectie worden door ons persoonlijk geselecteerd. Hierdoor creëren wij een divers aanbod, en we volgen daarbij altijd de laatste trends. Wij werken uitsluitend met kwaliteits merken waaronder Citizen, maar ook Armani en Calvin Klein. Wilt u onze volledige Citizen collectie bekijken? U bent welkom in onze juwelier aan de Bagijnhof of Sarisgang te Dordrecht.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Citizen Juwelier – Over het merk

Citizen horloges hebben hun naam te danken aan een wens van een burgemeester in Tokio, rond 1924. De burgemeester, Shinpei Goto, had een wens: Alle producten zouden door alle burgers gewaardeerd en graag gedragen worden. Zes jaar later werd Citizen Watch Company opgericht. Het bedrijf was onmiddellijk een succes, en behoort door zijn uitstekende kwaliteit nog steeds tot één van de marktleiders wereldwijd.

Citizen Juwelier, webshop en meer

U kunt onze volledige Citizen collectie, evenals de collecties van andere merken op uw gemak online bekijken. In onze uitgebreide webshop vindt u alle modellen gesorteerd per merk. Daarnaast vindt u alle benodigde informatie en foto’s per model. U kunt ze vervolgens gemakkelijk online bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw horloge veilig en snel bij u wordt bezorgd. Onze klanten profiteren daarnaast altijd van een ruime service. Zo heeft u eindeloos garantie op de vervanging van lege batterijen. Tevens is het waterproof maken van uw horloge geheel kosteloos.

Kom eens langs bij onze juwelier aan de Bagijnhof te Dordrecht, of bestel uw Citizen horloge direct in de webshop. Heeft u vragen over een van onze horloges? Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via e-mail, en natuurlijk in één van onze twee juweliers.