Casio herenhorloge

Casio herenhorloge

Bent u op zoek naar een Casio herenhorloge? Neem dan een kijkje in de webshop van Juwelier Avenue! Dankzij ons ruime aanbod in Casio horloges zit er altijd iets bij naar uw smaak. Wij hebben verschillende horloges van de kleuren goud tot rosé, u vindt het bij Juwelier Avenue. Gaat u voor een klassiek model of toch voor een sportief model, aan u de keus. Via onze webshop kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling plaatsen. Wij begrijpen dat de aankoop van een horloge niet hetzelfde is als kleding bestellen. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze winkel om het aanbod op uw gemak te bekijken en passen! Onze bezoek adressen vindt u op de contactpagina.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Casio herenhorloge bij Juwelier Avenue

U vindt voldoende Casio horloges bij Juwelier Avenue. Zo hebben wij horloges in ons assortiment die draagbaar zijn voor mannen en vrouwen. Deze modellen staan ook wel bekend als de klassiekers van Casio. Ze zijn gemaakt van kunststof en een band van edelstaal. De horloges zijn spatwaterdicht! Tevens beschikken deze Casio horloges over verschillende functies zoals een alarm, datum en stopwatch.

Voor de echte avonturiers onder ons raden wij de G-shock collectie aan. Deze horloges zijn gemaakt voor avontuur en kunnen dus goed tegen een stootje. Het horloge beschikt over een schokbestendige constructie. Dit zorgt ervoor dat het horloge beschermt blijft tijdens het trillen en schokken. Verder is het horloge waterdicht tot wel 100 meter diepte! Mocht je ongelukkig vallen van een hoogte van maar liefst 10 meter? Dit horloge overleefd dat! Dit horloge is niet kapot te krijgen. De G-shock collectie is verkrijgbaar in verschillende stijlen. De G-shock staat ook wel bekend als de favoriet van Casio.

Breng een bezoek aan Juwelier Avenue

Ben je benieuwd geraakt naar de opties voor een Casio herenhorloge? Breng dan binnenkort een bezoek aan Juwelier Avenue. Ons deskundige personeel helpt u graag bij het uitzoeken van een horloge. Neem alvast een kijkje in onze webshop. Tot ziens bij Juwelier Avenue!