Casio G Shock horloge

Wilt u een Casio G Shock horloge bestellen? Kijk dan in de webshop van juwelier Avenue voor het diverse assortiment Casio horloges voor zowel dames als heren. Casio horloges zijn zowel sportief als trendy op dit moment. De modellen van Casio zijn vaak uitgevoerd in verschillende kleuren waardoor de horloges leuk opvallen aan de pols. Naast dat de horloges er leuk uit zien beschikken ze ook over vele digitale functies voor iedere sport. Wilt u een Casio horloge bestellen en is de prijs boven de €50,00? Dan zijn de verzendkosten gratis. Juwelier Avenue kan de Casio Edifice, Casio G-Shock, Casio Pro Trek en Casio Retro leveren.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Casio G Shock horloge kopen bij Juwelier Avenue

Naast de webshop heeft juwelier Avenue ook twee fysieke winkels in het centrum van Dordrecht. De winkels hebben beide een ander assortiment zodat er een groot aanbod aan u kan worden getoond. Eén van de winkels is voornamelijk gefocust op sieraderen en het andere filiaal op sieraden. Daarnaast heeft juwelier Avenue ook een trouwstudio waar in alle rust uw wensen kan worden besproken voor trouwringen.

Naast het horloge merk Casio heeft juwelier Avenue nog diverse andere merken die worden aangeboden in zowel de winkel als in de webshop. Het team van juwelier Avenue staat voor u klaar om uw te adviseren over de verschillende soorten merken. Wilt u liever het product op de webshop bestellen? Juwelier Avenue biedt u 14 dagen bedenktijd aan zodat u het product goed kunt bekijken.

Naast het verkopen van horloges en sieraden biedt juwelier Avenue nog een extra service aan. Als uw horlogebatterij op is kunt u langskomen bij één van de winkels met uw garantie- en aankoopbewijs en dan wordt de batterij gratis vervangen. Naast het vervangen van het horlogebatterij is het ook mogelijk om uw horloge voor reparatie af te geven bij juwelier Avenue. Uw horloge wordt met de grootste zorg in ontvangst genomen.

Overig

Het personeel van juwelier Avenue staat zeven dagen in de week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of advies te geven. Klik hier voor de openingstijden. Heeft u vragen over de webshop? Dan kunt u het formulier invullen op de website of bellen naar één van de winkels.