Casio G Shock horloge heren

Bent u op zoek naar een Casio G Shock horloge heren? Dan bent u bij Juwelier Avenue aan het juiste adres! In onze webshop vindt u een divers assortiment aan Casio horloges voor mannen. Naast de webshop hebben wij in het centrum van Dordrecht twee winkels. Hier bent u 7 dagen in de week welkom om onze collectie te bekijken. Kunt u uw gewenste G Shock horloge niet online vinden? Dan kunt u altijd eventjes contact opnemen, wellicht hebben wij het model wel in de winkel liggen en kunnen we deze alsnog naar u versturen!

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Casio G Shock horloge heren van Juwelier Avenue

Casio horloges zijn zowel sportief als trendy op dit moment. De modellen van Casio zijn vaak uitgevoerd in verschillende kleuren waardoor de horloges leuk opvallen aan de pols. Naast dat de horloges er leuk uit zien beschikken ze ook over vele digitale functies voor iedere sport. Naast de G Shock kunnen we ook de Casio Edifice, Casio Pro Trek en Casio Retro leveren. Wilt u een Casio horloge bestellen en is de prijs boven de €50,00? Dan zijn de verzendkosten gratis.

Naast het horloge merk Casio heeft juwelier Avenue nog diverse andere merken die worden aangeboden in zowel de winkel als in de webshop. Het team van juwelier Avenue staat voor u klaar om uw te adviseren over de verschillende soorten merken.

Naast het verkopen van horloges en sieraden biedt juwelier Avenue nog een extra service aan. Als uw horlogebatterij op is kunt u langskomen bij één van de winkels met uw garantie- en aankoopbewijs en dan wordt de batterij gratis vervangen. Naast het vervangen van het horlogebatterij is het ook mogelijk om uw horloge voor reparatie af te geven bij juwelier Avenue. Uw horloge wordt met de grootste zorg in ontvangst genomen.

Casio G Shock horloge heren bestellen

U kunt langskomen in onze winkel in Dordrecht of een gedeelte van de collectie in de webshop bekijken. U kunt uw gewenste Ti Sento sieraden direct online bestellen, dan zorgen wij dat deze veilig en snel bij u wordt bezorgd! Juwelier Avenue biedt u 14 dagen bedenktijd aan zodat u het product goed kunt bekijken.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze artikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze winkels zijn zeven dagen per week geopend en u bent van harte welkom om even langs te komen voor advies of om te kijken.