Calvin Klein juwelier

Calvin Klein juwelier

Juwelier Avenue is uw Calvin Klein Juwelier met een ruime collectie in Dordrecht. Wij bieden een uitgebreide collectie Calvin Klein horloges voor dames en heren. Wij selecteren voor onze collectie uitsluitend topmerken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends. Voor onze complete collectie Calvin Klein horloges kunt u terecht bij onze juwelier aan de Bagijnhof te Dordrecht.

Naast het aanbod van gloednieuwe horloges, kunt u ook voor uw reparaties terecht bij Juwelier Avenue. Deze worden met de grootste zorg in behandeling genomen. Verder kunnen we ook de de service van uw Tissot, Baume & Mercier, Zenith, Ebel of Chopard horloge voor u verzorgen.

Behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Calvin Klein Juwelier – Over het merk

Calvin Klein is een Amerikaanse kleding ontwerper, die zijn kledinglijn tot één van de grootste ter wereld heeft gemaakt. Hij heeft zijn gevoel voor fashion en vakmanschap gecombineerd met de precisie van Zwitserse uurwerken. Hier is zijn horlogelijn CK uit ontstaan. De horloges zijn te herkennen aan een trendy, minimalistisch en tijdloos design. CK heeft horloges voor zowel dames als heren, gericht op een stijlvolle uitstraling van top kwaliteit.

Juwelier Avenue is met twee panden gevestigd in het centrum van Dordrecht. Waarbij de één meer gefocust is op horloges, richt de ander zich meer op sieraden. Door deze scheiding kunnen wij een groot aanbod aan u tonen. Door de webshop kunt u alles van beide winkels in één opslag zien.

Calvin Klein, webshop en meer

U kunt natuurlijk langskomen in onze juwelier, of bekijk onze gehele Calvin Klein collectie direct in de webshop. U kunt uw horloge direct online bestellen. Wij zorgen dan dat deze snel en veilig bij u wordt bezorgd. Daarnaast profiteert u als klant van onze extra services. U kunt bijvoorbeeld uw horloge waterproof laten maken, en u heeft garantie op het vervangen van lege batterijen.
Voor uw CK horloge komt u langs in onze juwelier in de Bagijnhof te Dordrecht. Of u bestelt direct via de webshop. Met al uw vragen kunt u altijd langskomen of een mailtje sturen. We zien u graag terug in onze juwelier!