buddha to buddha ring kopen

Buddha to Buddha ring kopen

Wilt u een Buddha to Buddha ring kopen? Dat kan bij Juwelier Avenue, zowel in de webshop als in onze winkel in Dordrecht. Buddha to Buddha is niet meer weg te denken. Buddha to Buddha fans houden het vaak dan ook niet bij één Buddha ring. De collectie van Buddha to Buddha bestaat uit verschillende ringen in verschillende formaten, maar ook uit armbanden. Deze armbanden zijn ook weer te verkrijgen met verschillende schakels. Bent u benieuwd naar de huidige collectie? Neem dan gerust een kijkje in de webshop.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Buddha to Buddha

Het verhaal van Buddha to Buddha begint in Azië. Tijdens een meditatieve reis ging oprichter Batul Loomans op zoek naar zingeving, bezinning en de diepere betekenis en vreugde in het leven. Om er iets tastbaars van te maken, maakte hij een schets en vroeg hij een lokale zilversmid er een sieraad van te maken. De eerste Buddha to Buddha armband was een feit. Sindsdien staat Buddha to Buddha wereldwijd bekend om zijn handgemaakte en exclusieve sieraden. De sieraden collectie is de belichaming van die diepere betekenis. Met aandacht ontworpen in Amsterdam, met liefde gemaakt door de beste zilversmeden van Zuidoost-Azië.

Buddha to Buddha ring kopen bij Juwelier Avenue

Juwelier Avenue is met twee panden gevestigd in het centrum van Dordrecht. Waarbij de ene vestiging meer gefocust is op horloges, richt de andere vestiging zich meer op sieraden. Hierdoor kunnen wij een groot aanbod aan horloges en sieraden aan u tonen. Via de webshop kunt u het aanbod van beide winkels in één opslag bekijken. U kunt uw producten in de webshop kopen of er voor kiezen om langs te komen bij één van onze winkels! Als u nog meer informatie wilt kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Bekijk onze uitgebreide Buddha to Buddha collectie in de webshop of kom langs in één van onze juweliers in Dordrecht. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!