Horloges dames Calvin Klein

Als u op zoek bent naar de horloges dames Calvin Klein, dan bent u bij Juwelier Avenue aan het juiste adres. De fantastische horloges van Calvin Klein komen in verschillende uitvoeringen. Mysterieus, chic en elegant zijn de kenmerken van een vrouwelijk Calvin Klein horloge. Alvast een kijkje nemen? Kijk dan eens op onze website. Calvin Klein een luxueus modemerk. Statement is wat deze horloges uitstralen. Bij juwelier Avenue kunt u de collectie van Calvin Klein bekijken in onze webshop maar ook in één van onze winkels. Wij ontvangen u graag aan de Bagijnhof en Sarisgang te Dordrecht.

Behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Horloges dames Calvin Klein bij Juwelier Avenue

Alle Calvin Klein horloges voor dames zijn hoogwaardig afgewerkt en zien er stuk voor stuk schitterend uit. Calvin Klein gebruikt altijd Zwitserse kwaliteits uurwerken voor alle CK Horloges, hierdoor staat de kwaliteit op een hoog niveau. Daarnaast is CK een modieus horloge merk. De goede kwaliteit en hoge kwaliteit uurwerken in combinatie met het stijlvolle en trendy ontwerp maakt de Calvin Klein dameshorloges uniek in zijn soort!

Juwelier Avenue

Wij zijn een gespecialiseerde juwelier en vinden service erg belangrijk. Naast horloges kunt u ook bij ons terecht voor sieraden en trouwringen. Met een eigen trouwringenstudio boven de winkel aan de Bagijnhof kunt u samen met uw partner in alle rust de trouwringen uitkiezen. Mocht u toevallig een sieraad van Juwelier Avenue cadeau doen? Dan maken wij van Juwelier Avenue hier een feestje van. We pakken het cadeau leuk in zodat het niet alleen een mooi cadeau is om te krijgen maar ook om te geven!

Kom gezellig langs

Bekijk onze gehele Calvin Klein collectie in onze webshop. Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe sieraad. Mocht u uw bestelling online plaatsen en lukt het niet met het op maat maken van de horloge band? Twijfel dan niet om even langs te komen. Wij doen dit graag voor u!

Tot ziens bij Juwelier Avenue.