Casio sporthorloge heren

Als u op zoek bent naar een Casio sporthorloge heren dan heeft Juwelier Avenue precies wat u zoekt! Dankzij ons ruime aanbod in Casio horloges zit er altijd iets bij naar uw smaak. Wij begrijpen dat de aankoop van een horloge niet hetzelfde is als kleding bestellen. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze winkel om het aanbod op uw gemak te bekijken en passen! Onze bezoek adressen vindt u op de contactpagina.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Kenmerken Casio sporthorloge heren

Voor de echte avonturiers onder ons raden wij bijvoorbeeld de G-shock collectie aan. Deze horloges zijn gemaakt voor avontuur en kunnen dus prima tegen een stootje. Het horloge beschikt namelijk over een schokbestendige constructie. Dit zorgt ervoor dat het horloge beschermt blijft tijdens het trillen en tijdens schokken bij bijvoorbeeld runs en work-outs. Verder is het horloge waterdicht tot maar liefst 100 meter diepte! De G-shock collectie is verkrijgbaar in verschillende stijlen. De G-shock lijn staat ook wel bekend als de favorieteen van Casio! Bekijk hem snel!

Casio horloges

U vindt voldoende Casio horloges bij Juwelier Avenue. Zo hebben wij horloges in ons assortiment die draagbaar zijn voor zowel mannen als vrouwen. Deze modellen staan ook wel bekend als de klassiekers van Casio collectie. Ze zijn gemaakt van kunststof en hebben een band van edelstaal. De horloges zijn daarnaast ook spatwaterdicht! Tevens beschikken deze Casio horloges over verschillende functies zoals onder andere een alarm, datum en stopwatch.

Kom eens langs!

Gaat u voor een klassiek model of toch voor een sportief model? Aan u de keus. Via onze webshop kunt u gemakkelijk en snel uw bestelling plaatsen. Liever toch in de winkel kijken? Kom dan gezellig langs of maak vooraf een afspraak.

Tot ziens bij Juwelier Avenue!